O nama

Iako se na prvi pogled čini da je stabilna struktura u koliziji sa staklom i žicom, upravo ti materijali na neki način utjelovljuju današnji trenutak u arhitekturi. Zahtijevna izvedba i sigurna implementacija može predstavljati izazov.Mi upravo rješavamo taj problem.

Gledajući kolebljiiv lanac dobave i infrastrukturu koja to podržava te nesiguran investicijski potencijal čini se kao da su rješenja koja se implementiraju skupa i nedostižna. Upravo smo mi specijalizirani da se uhvatimo u koštac s tim izazovima.

Pružamo kompletnu podršku u svakom projektu i arhitektima i izvođačima a na kraju i investitorima. Naša ideja nije samo prodati materijal nego biti podrška u svakom trenutku.

Investitorima i kupcima jamčimo dostupnost materijala budući da imamo širok pristup dobavljačima, ali ono što je možda najbitnije – osiguravamo profesionalnu implementaciju bilo da se radi o nadstrešnicama za obiteljske kuće, ogradama ili o integriranim rješenjima za višestambene objekte.

Segment komunalne infrastrukture, kao što su mostovi, prijelazi, pothodnici, itd. su projekti u koje ulazimo sa svojom ekspertizom koja je podržana širokom lepezom opreme raznih dobavljača s tim da su nam u fokusu provjereni brandovi kao npr. Q-railing u segmentu stakla te Italfim, Fils i Metalltech u segmentu izduženih metala odnosno mreža.

Kada govorimo o transparentnoj arhitekturi u Hrvatskoj – mislimo na Velsar.