Staklo

Profili za staklene ograde

Velsar d.o.o. je tvrtka koja zastupa nekoliko vrhunskih proizvođača aluminijskih profila za staklene ograde, staklene nadstrešnice, staklena stepeništa, okove za staklene tuš kabine, okove za automatska staklena vrata, te nosače od inoxa za fasade.

Naši proizvodi su usko vezani uz transparentnost stakla i zato moramo napomenuti da uz eleganciju i vizualni izgled, posebno pazimo na sigurnost svakog našeg proizvoda, te iz tog razloga svaki naš proizvod je plod ne samo dizajna nego i sigurnosti tj. svaki naš proizvod je certificiran pod strogim EU normama te još posebno pod normama određenih država u svijetu koje zahtijevaju neka dodatna ispitivanja.

Svaki naš proizvod se prodaje sa točno onim elementima (popratni materijali kao npr. vijci, registri, gume, plastike…) sa kojima se svaki pojedinačni proizvod i ispitao na testiranjima.

Vaša sigurnost je najbitnija i zato nikada nećemo improvizirati radi neke sitne uštede i dovesti u pitanje ne samo kvalitetu našeg proizvoda i rada; nego ono što je još važnije a to je sigurnost osoba koje će koristiti naše proizvode.

Svakog arhitekta, investitora, općenito svakog klijenta pratimo od početka do kraja u svakom detalju i podrška smo u svakom trenutku.

Ponuda

Staklene ograde i profili za staklene ograde

Stepenice

Nadstrešnice

Tuš kabine

Reference